The Bulldog Sports Club The Bulldog Sports Club
© Bulldog Sports Club 2014
Nyheter
Velkommen Nyheter Bildegalleri Dart og Volleyball Golf og Fiske Tur og Dugnad Kontakt Om klubben
Den store jubileumsfesten i 2011 De som er interessert i noen av de fremviste bildene kan ta kontakt med styret. Alle bildene er digitalt tilgjengelige. De som har bilder liggende i skuffer og skap, og som vil bidra til å belyse vår historie, ta kontakt med styret. De kan være behjelpelige med å scanne papirbilder og diasbilder.
Two Dogs Pub i Oslo
Bildene viser vårt tilholdssted, Two Dogs Pub i Brugata 5.
Klubben feiret 20 år i 2011. Klubben fortsetter nå på sine neste 20 år. Pøbben er vårt faste møtested.
Årsmøtet Årsmøtet for 2012 ble avholdt på pøbben, fredag 15.03.2013. Styret og oppmenn ble enstemmig gjenvalgt for et nytt år. Årets medlemsavgift er 300,-.
Dartkveld på torsdager er nå dartkveld på fredager I mange år har torsdag vært en dag klubbens medlemmer har samles til en hyggelig prat og noe godt å drikke. Det tok ikke lang tid før man begynte å spille dart også. Nå er dagen flyttet til fredag. Offisiell dartkveld er siste fredag i måneden, kl. 19.00. 501-spill, som oftest... (mail sendes ut om dette, så gi beskjed til styret eller leder av dartgruppen for å bli registrert på mailing-lista). Følg med på førstesiden og på Facebook. Påmelding før kl. 19.00, spillestart så fort som mulig etterpå. Elektronisk registrering av resultatene.
The Bulldog Sports Club Nyheter